Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ Αβέρωφ Νεοφύτου, να κατέλθω ως αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας στις Βουλευτικές Εκλογές του Μάϊου του 2021.

Η δική μου πολυετής εμπλοκή και εμπειρία ως γιατρός Παθολόγος- Ογκολόγος με ώθησε να αντιληφθώ καλύτερα τις ανάγκες της κοινωνίας. Η πολιτική για εμένα πρεσβεύει αυτό που για χρόνια έχω ως στάση ζωής και αυτό που πράττω καθημερινά μέσα από την ιδιότητα μου ως Ογκολόγος. Να βρίσκομαι «Πάντα κοντά στον Άνθρωπο». Μαζί, με τη δική σας συνδρομή, να προσπαθήσουμε να κάνουμε την Κύπρο μας καλύτερη.

Ελπίδα και επιδίωξη μου, είναι να κάνουμε την Πατρίδα μας πιο Ανθρώπινη, με αξίες που θα προσφέρουν στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, με πολιτικές οι οποίες θα εκσυγχρονίσουν και θα προσφέρουν ανακούφιση στους λιγότερο τυχερούς και τις ευάλωτες
ομάδες. Αυτή ειδικά την περίοδο, που ο τομέας της Υγείας δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοιού, διαφάνηκε ακόμα πιο έντονα η ανάγκη το Σύστημα Υγείας της Πατρίδας μας να αποτελέσει πρώτιστη προτεραιότητα. Στόχος και αποστολή μου, είναι να συμβάλω ενεργά ώστε να διαμορφωθούν οι πολιτικές που θα ανακουφίσουν τους ασθενείς, θα μειώσουν τις καθυστερήσεις στις θεραπείες και τα φάρμακα και θα αποτελέσουν τη συνέχεια και μετεξέλιξη του Γενικού Συστήματος Υγείας, σε ένα σύστημα ανθρωποκεντρικό, με διαφάνεια σε όλους τους τομείς.

Η δική μου υποψηφιότητα έχει μόνο ένα σκοπό: Να ακουστεί η φωνή των πολιτών όλων των στρωμάτων της κοινωνίας, των ασθενών που πάσχουν από σπάνιες ασθένειες, των καρκινοπαθών και όσων έχουν ανάγκη στήριξης. Να ακουστεί η φωνή των νέων που βρίσκονται μπροστά από τον φόβο της αβεβαιότητας του μέλλοντος τους. Να ακουστεί η φωνή των συμπολιτών μας που έχουν χάσει την πίστη τους στην πολιτική και τους πολιτικούς που είναι βαθιά ενοχλημένοι από τα φαινόμενα διαφθοράς.

Για να πετύχουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα για την Κύπρο που αξίζουμε, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια μακριά από λαϊκισμούς και κομματικές ατζέντες. Με εμπιστοσύνη, εντιμότητα και βλέμμα στραμμένο στον Άνθρωπο, μαζί ας ανοίξουμε νέους δρόμους για την Πατρίδα μας!